zaterdag 6 februari 2016

Geen dag is er gelijk.

Soms hoor je mensen wel eens zeggen alle dagen zijn het zelfde. Vooral als je werkt op een kantoor of fabriek. Computers staan op de zelfde plaats, machines staan op de zelfde plaats, geluiden zijn vaak de hele dag gelijk, alles in een vast stramien, geen variatie alles staat vast . Wat een saai leven lijkt me dat. In de natuur is gelukkig geen dag gelijk. Je weet vaak s morgens niet wat de dag je brengt.  Ook al kom je elke dag rond dezelfde tijd op een bepaalde plaats, elke dag is anders, ander licht, ander weer, andere geluiden gewoon een genot. Een dag begin voor mij dan ook altijd met een lach als ik zie wat voor moois moeder natuur ons elke dag op nieuw weer laat zien.

Gewoon een boom. Midden in het Hart van Drenthe aan de rand van een ven. Afgelopen winterperiode een aantal keren rond de zelfde tijd in een week op de foto gezet.




 
Maar ook de overgang van een winters landschap naar weer een groene omgeving. De volgende serie zijn foto's van twee plekken met er precies een week verschil tussen.
 




Zo zie je maar weer, elke dag heeft zijn charme, geniet ervan je krijgt de kans maar 1 keer.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten